GEBOUW Sa Gavina Gaudí

GEBOUW

SA GAVINA GAUDÍ

ALGEMENE BESCHRIJVING:

De Apartaments Sa Gavina Gaudí bevinden zich op 400 meter afstand van het strand van L’Estartit, aan de Costa Brava. Het complex ligt rond een openlucht zwembad met een waterglijbaan. Op slechts 5 minuten wandelen van de appartementen vindt u supermarkten, restaurants en een pretpark voor kinderen.

Alle appartementen hebben een balkon o terrasse.

Klanten kunnen een appartement op de begane grond met uitzicht op het zwembad en het terras te boeken, het kiezen van dit type appartement tijdens het reserveren op de website.

Ze beschikken bovendien over een woon- en eetkamer met flatscreen 40″ satelliettelevisie, airconditioning, een slaapbank, een Amerikaanse keuken uitgerust met wasmachine, glaskeramische kookplaat, koelkast met vrieskast, magnetron, elektrisch koffiezetapparaat en broodrooster.

Het beddengoed en de handdoeken worden wekelijks vervangen. Onze appartementen bevinden zich op korte wandelafstand van het centrum van L’Estartit en het strand. Het natuurpark van de Medas Eilanden is de plaats bij uitstek om te duiken.

Het zwembad is open van 10.00 uur tot 20.00 uur. Kinderen dienen vergezeld te zijn van een volwassene.

Free WIFI available.

AL ONZE APPARTEMENTEN HEBBEN:

   KOELKAST

   WASMACHINE

   LAKENS EN HANDDOEKEN

   HUISHOUDARTIKELEN

   GLASKERAMISCHE KOOKPLAAT

   AIRCONDITIONING

   WARME LUCHTPOMP

   MAGNETRON

   22PP FLATSCREEN TELEVISIE

Appartement met 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een slaapbank in de woonkamer met 2 individuele plaatsen, (gebruik aangeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar). Max. 4 pers. 1e, 2e of 3e verdieping (niet begane grond). Balkon met uitzicht op de straat p zwembad, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Appartement met 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden en een slaapbank in de woonkamer met 2 individuele plaatsen, (gebruik aangeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar). Max. 6 pers. 1e, 2e of 3e verdieping (niet begane). Balkon met uitzicht op de  straat p zwembad, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Appartement met 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden en een slaapbank in de woonkamer met 2 individuele plaatsen ( gebruik aangeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar). Max 8 pers. 1e, 2e of 3e verdieping (niet begane grond). Balkon met uitzicht op zwembad. 

Appartement met 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een slaapbank in de woonkamer met 2 individuele plaatsen, (gebruik aangeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar). Max. 4 pers. Appartement met terras en uitzicht op het zwembad.

Appartement met 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden en een slaapbank in de woonkamer met 2 individuele plaatsen, (gebruik aangeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar). Max. 6 pers. Appartement met terras en uitzicht op het zwembad.

Appartement met 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden en een slaapbank in de woonkamer met 2 individuele plaatsen ( gebruik aangeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar). Max 8 pers. Appartement met terras en uitzicht op het zwembad.