Nieuws

Garnalen uit Palamos en uw verblijf in Sa gavina appartementen in Estartit

Tijdens uw verblijf in Sa Gavina Appartementen in Estartit het de moeite waard om een ​​bezoek aan de Fair “Gamba de Palamós” (Prawn beurs van Palamos) te betalen, elk jaar gehouden in juni. Vorig jaar Palamos garnalen voorzover opgenomen in het lokale merk “Producten van de Empordà”

Dit merk verzamelt typische producten van onze omgeving, zoals Pals rijst, de zoete worst, bunyols van Empordà, Figueres ui, verse kaas van en de gevulde appel van Vilabertran.

De integratie van Palamos garnalen kunt verbeteren van de waarde van het waarborgen van de kwaliteit van het product en het prestige om hun promotie en kennis te verbeteren. Het merk zorgt ervoor dat al haar producten worden geproduceerd of lokaal verwerkt in de regio Emporda volgende lokale tradities. Fabrikanten zijn op periodieke controles uit te voeren door een voedsellaboratorium de kwaliteit van de verschillende fasen van het product certificeren.

De garnalen zijn een hoogtepunt voor Palamos en worden gestimuleerd bij de jaarlijkse beurs van de vissershaven. In deze beurs deelnemen verschillende profielen van uitleggers dergelijke ons distributeurs, vissers en restaurants

Wanneer uw verblijf in het Sa Gavina appartementen in Estartit, niet de kans om te proberen de fantastische Palamos garnalen missen. Je zult geen spijt krijgen!