Activiteiten

Activiteiten voor families met kinderen

In L’Estartit zijn er verschillende speeltuinen met schommels, twee ervan bevinden zich op een steenworp van de Apartaments Sa Gavina Medes en Sa Gavina Gaudí. In de zomermaanden organiseert het gemeentebestuur activiteiten en voorstellingen voor kinderen zoals filmvoorstellingen, shows met clowns, workshops voor kinderen enz. op het plein van het Bureau voor Toerisme, op 10 minuten afstand van onze appartementen. De “Mini Beach Club”, die beheerd wordt door gespecialiseerde begeleiders, organiseert dagelijks activiteiten met kinderspelletjes die bestemd zijn voor kinderen tussen 4 en 10 jaar. Deze ruimte bevindt zich op een boogscheut van de Apartaments Sa Gavina Gaudi en Sa Gavina Medes en is een gemeentelijke dienst.

Het recreatieaanbod van L’Estartit en omstreken is gevarieerd en aangepast aan alle budgetten: minigolf, karting, pretpark, zeilschool, excursies in kajak op zee en op de rivier Ter, avontuur- en sportparken, waterparken met glijbanen en met zeefauna, paardrijden, enz.

Dit hele aanbod staat ter beschikking van de families die op vakantie stranddagen willen combineren met leuke activiteiten voor de allerkleinsten.

Secured By miniOrange