Sa Gavina Gaudí Appartementen

GEBOUW

SA GAVINA GAUDÍ

ALGEMENE BESCHRIJVING:

Appartementen Sa Gavina Gaudí bevinden zich op 400 meter afstand van het strand van L’Estartit, aan de Costa Brava. Het complex ligt rond een openlucht zwembad met een waterglijbaan. Op slechts 5 minuten wandelen van de appartementen vindt u supermarkten, restaurants en een pretpark voor kinderen.

We passen de protocollen voor de aanbeveling van reiniging en desinfectie van de secretaris van toerisme van Spanje – ICTE toe, evenals de nieuwe huidige voorschriften: beperking van de capaciteit in liften, bij de receptie, aanpassing van accommodatie en gemeenschappelijke ruimtes, enz. We hebben een noodplan voor reiniging en desinfectie, beschikbaar op deze website, in het gedeelte “Appartementen”.

Alle appartementen hebben een balkon o terrasse.

Ze beschikken bovendien over een woon- en eetkamer met flatscreen 40″ satelliettelevisie, airconditioning, een slaapbank, een Amerikaanse keuken uitgerust met wasmachine, glaskeramische kookplaat, koelkast met vrieskast, magnetron, elektrisch koffiezetapparaat en broodrooster.

Het beddengoed en de handdoeken worden wekelijks vervangen. Onze appartementen bevinden zich op korte wandelafstand van het centrum van L’Estartit en het strand. Het natuurpark van de Medas Eilanden is de plaats bij uitstek om te duiken.

Het zwembad is open van 10.00 uur tot 20.00 uur (Hoogseizoen). Kinderen dienen vergezeld te zijn van een volwassene.

Free WIFI available.

AL ONZE APPARTEMENTEN HEBBEN:

   KOELKAST

   WASMACHINE

   LAKENS EN HANDDOEKEN

   HUISHOUDARTIKELEN

   GLASKERAMISCHE KOOKPLAAT

   AIRCONDITIONING

   WARME LUCHTPOMP

   MAGNETRON

   40″ FLATSCREEN TELEVISIE

Appartement 1
Ages of children
Appartement 2
Ages of children
Appartement 3
Ages of children
Appartement 4
Ages of children
Appartement 5
Ages of children

Appartements voor 1 tot 4 personen met eenpersoonsbedden in de slaapkamer en een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer (of een bank voor de appartementen voor 2 personen). Locatie op de 1e, 2e, 3e verdieping met balkon aan de zwembad- of straatzijde, of begane grond met terras zicht op het zwembad. Afhankelijk van de reservering gemaakt door de klanten.

Appartements voor maximaal 6 personen met eenpersoonsbedden in elke slaapkamer en een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer. Locatie op de 1e, 2e, 3e verdieping met balkon aan de zwembad- of straatzijde, of begane grond met terras zicht op het zwembad. Afhankelijk van de reservering gemaakt door de klanten.

Appartements voor maximaal 8 personen met eenpersoonsbedden in elke slaapkamer en een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer. Locatie op de 1e, 2e, 3e verdieping met balkon aan de zwembad, of begane grond met terras zicht op het zwembad. Afhankelijk van de reservering gemaakt door de klanten.

Secured By miniOrange