essentiel

Gastronomisch aanbod (Torroella de Montgrí – L’Estartit) – September 2019

De dorpen Torroella de Montgrí en l’Estartit, gelegen in het hart van “l’Empordà”, hebben een culinaire en gastronomische traditie, de vrucht van de sporen van de beschavingen die door hun grondgebied zijn gepasseerd.

De fruit- en groenterijkdom van de vlakte en de grote variëteit aan vis aan deze kustlijn zorgen ervoor dat alle bezoekers de mogelijkheid hebben om een breed scala aan typische producten van dit gebied te proeven, zoals appels, perziken, rijst, groenten, lammeren, kippen, eenden en vis.

Lokale producten, thuis koken en creatieve keuken zijn elementen die het karakter van een dorp kenmerken en zijn gematerialiseerd zodat bezoekers de producten van het land kunnen proeven.

Als u houdt van lekker eten, aarzel dan niet om een van onze appartementen Sa Gavina (Gaudí of Medes) te boeken en te genieten van het spectaculaire gastronomische aanbod van dit gebied van de Costa Brava. Door op de volgende link te klikken kunt u uw appartement reserveren: https://bit.ly/30roZAs

Om het aanbod van restaurants in Torroella de Montgrí en l’Estartit te zien, klik op de volgende link: https://bit.ly/30vsPbw