Activiteiten

Het 39e Torroella de Montgrí Festival is hier! – Augustus 2019

De 39e editie van het Torroella de Montgrí Festival vindt plaats van 2 tot 22 augustus 2019.

Torroella de Montgrí is een stad met een grote muzikale traditie die begon in de Middeleeuwen toen het “Vila Reial” was en de koningen van de “Corona d’Aragó” er vaak kwamen.

Het Torroella de Montgrí Muziek Festival biedt de mogelijkheid om te genieten van grote solisten en groepen klassieke muziek uit de hele wereld. Instrumentale en vocale groepen uit vijf continenten die zich toeleggen op traditionele muziek bieden ‘s avonds geweldige concerten.

Het festival wordt opgedeeld in twee delen: klassieke muziek en wereldmuziek en vindt plaats in de kerk van “Sant Genís”. Er zijn ook uitvoerings- en compositiecursussen met vooraanstaande internationale professoren en andere activiteiten die verband houden met muziek.

Als je van klassieke muziek en wereldmuziek houdt is dit je kans om je appartement te boeken in deze maand augustus. Het ligt op slechts 10 minuten met de auto van de festivallocatie. Door op de volgende link te klikken kunt u uw reservering maken: https://bit.ly/2MaXwP1

U kunt de volledige programmering van het festival raadplegen door op de volgende link te klikken: https://bit.ly/2SCmdFs

Secured By miniOrange