Activiteiten

Huurappartementen Estartit: snelheid en avontuur aan boord van een waterscooter

Als je verblijf in een van de Sa Gavina appartementen in Estartit en ik hou van snelheid en avontuur, raden wij aan een activiteit die u kunt uitvoeren op het strand van Estartit.

Het is waterscooters ritten; Rondleidingen in de Costa del Montgrí met gespecialiseerde instructeurs die constant begeleidt excursies.

De monitoren zal u nauwkeurige instructies te geven voor de behandeling van de jet ski is iets eenvoudig en veilig. Hoe zit het na een duik in de open zee? Dus je niet alleen genieten van de ervaring in het omgaan met een waterscooter, maar ook kunt u de gehele mariene fauna dat deel uitmaakt van de diepe zee in de omgeving te zien.

Dus je hebt gegarandeerd met alle voordelen die de activiteit gepaard gaat fun: gespecialiseerde monitors om een ongeluk te voorkomen en ervoor te zorgen dat de tour is een succes, zwemvesten met de officiële goedkeuring of speciale verzekering voor de ervaring helemaal bevredigend.

Voor meer informatie over waterscooters ritten worden georganiseerd op het gebied van Estartit, kunt u de volgende link te controleren: http://medaventura.com/portfolio/motos-de-agua/