Informatie en regelgeving Covid-19

INFORMATIE OVER CORONAVIRUS – COVID 19

Deze vestiging / accommodatie wordt continu geïnformeerd over de preventieve maatregelen en protocollen met betrekking tot coronavirus, en om deze reden doen we er alles aan om onze klanten veilig te houden en hun verblijf bij ons meer dan aangenaam te maken, dus we garanderen dat het is gedesinfecteerd voorafgaand aan binnenkomst, volgens protocollen – aanbevelingen van het Ministerie van Volksgezondheid en nieuwe voorschriften voor reiniging en desinfectie in alle ruimtes van de accommodatie en haar diensten.

Het inchecken, inchecken, mag alleen worden gedaan door de houder van de reservering (MAXIMAAL 1 PERSOON PER APPARTEMENT), vanaf 17.00 uur, met alle vereiste documentatie en met inachtneming van de afstandsmaatregelen van de receptie, met behulp van een gezichtsmasker dat bedekt uw neus en mond:

1. Identiteitskaarten of paspoorten van alle bewoners van de accommodatie (u kunt ze ons een paar dagen voor uw reservering per foto of lijst opsturen, met vermelding van de boekingslocator).
2. Betaal de toeristenbelasting en aanbetaling van 50 eur, beide contant.
3. Voer een eventuele laatste betaling voor de reservering uit, indien van toepassing, met een kaart of contant.

Laat ze weten dat de sleutels gedesinfecteerd worden afgeleverd. Volgens de voorschriften van het ministerie van Volksgezondheid kunnen onze toiletten niet worden gebruikt door mensen buiten het bedrijf, daarom zijn ze niet toegankelijk voor klanten. Bij de receptie heeft u hydro-alcoholische gel tot uw beschikking en deze is uitgerust met wederzijdse beschermingswanden en afstandsborden op de grond. Om dezelfde redenen is er geen bagagedepot.

Na advies van de volksgezondheidsautoriteiten vragen we u om tijdens uw vakantie in L’Estartit deze eenvoudige stappen te ondernemen om het risico op het oplopen van het virus te verminderen. Bovendien herinneren we u eraan dat vanaf 9 juli 2020 alle gezinsleden ouder dan 6 jaar hun masker op alle openbare plaatsen moeten dragen als hun activiteit verenigbaar is met hun gebruik (daarom zal het niet van toepassing zijn tijdens het baden , eten of drinken in een restaurant of bar, sporten, in de privéruimte van uw appartement, enz. en het is niet nodig op het strand of het zwembad, omdat het gebruik ervan onverenigbaar is met de activiteit van baden en zonnebaden):

• WAS JE HANDEN REGELMATIG MET WATER EN ZEEP. DIT duurt ongeveer 20 seconden.

• GEBRUIK HYDROALCOHOL GEL VEEL OP UW HANDEN. VOOR EN NA HET UITVOEREN VAN ENIGE ACTIVITEIT DIE VERONTREINIGING KUNNEN VERZORGEN, IN HET BIJZONDER ALS U DICHT BIJ ANDERE MENSEN (SUPERMARKT, FARMACY, LIFTEN, BIJ TERUGKEER NAAR HET APPARTEMENT, ENZ.).

• Gebruik een zakdoek om je mond te bedekken wanneer je hoest of niest. GOOI HET IN DE BAK VAN UW KEUKEN. ALS U GEEN ZAKKENHANG HEEFT, GEBRUIK DE MOUW DAN VOOR UW HAND.

• VERMIJD AANRAAKENDE OGEN, NEUS EN MOND MET ONGEWASSEN HANDEN.

• ALS JE JE SLECHT VOELT, EEN KOORTS HEBT OF ONTWIKKELDE KOE HEEFT, BLIJF IN JE APPARTEMENT EN NEEM DIRECT CONTACT OP MET DE GEZONDHEIDSAUTORITEITEN PER TELEFOON OP 061 OF 112 EN STEL ONS JE EVOLUTIE OP DE hoogte. OF ONMIDDELLIJK DIAGONOSE.

Als u een diagnose heeft, symptomen die compatibel zijn met COVID-19 of in contact bent geweest met een zieke of symptomen die wijzen op COVID-19, moet u uw verblijf opschorten, maximaal op de vertrekdatum van de reservering en geen gebruik maken van van gemeenschappelijke ruimtes (zwembad, liften etc.)

Meer dan ooit vragen we u dringend om de instructies van ons personeel en de voorschriften van de accommodatie, gemeenschappelijke ruimtes en zwembad te respecteren en op te volgen. We geven u een kopie hiervan, bij aankomst tijdens het inchecken, evenals de WIFI-sleutel en andere nuttige informatie.

Bedankt en tot snel! APARTAMENTS SA GAVINA PERSONEEL

 

Secured By miniOrange