Nieuws

Nieuwe editie van fimag in Torroella de Montgrí

Op 9, 10 en 11 juni ziet u een nieuwe editie van de International Magic Fair van Torroella de Montgrí, een ontmoetingsplaats voor magie in Zuid-Europa en waar het heden en de toekomst van de magie elkaar ontmoeten.

Een weekend met een lange lijst van activiteiten en workshops voor grote en kleine, die je niet mag missen en minder, als je in de huurwoningen, Sa Gavina, in Estartit verblijft. Tijdens de beurs gaat het culturele erfgoed van Torroella de Montgrí centraal en wordt het de toneel van enkele van de meest intieme optredens.

Een beurs die ook nieuwe protagonisten ontdekt, 7 jonge beloftes in de wereld van magie, die de eerste hand de toekomst van deze artistieke discipline kennen, en met de mogelijkheid om een ​​rondleiding door te brengen in het oude centrum van Torroella, waar details Worden gegeven op aspecten die verband houden met wetenschap en technologie door middel van magie.

Daarnaast heeft de beurs een officiële APP, zodat u geen details van het programma kunt verliezen en u ook kaartjes kunt kopen voor elk van de shows. Via de app kun je ook berichten ontvangen over al die essentiële gebeurtenissen die tijdens de drie dagen van de beurs plaatsvinden.

Een andere hoogtepunt van de beurs is de magische markt waar zowel volwassenen als kinderen een grote keuze aan kraampjes hebben om rond te kijken met artikelen die verband houden met de wereld van magie, perfect om uw verzameling materiaal en spelletjes uit te breiden, die elke tovenaar nodig heeft.

Wil je ons bezoeken? U vindt alle details over de FIMAG 2017 op de volgende link: http://fimag-magia.com/