Activiteiten

Op het strand met de familie

In het jaar 2008 werd L’Estartit gecertificeerd met het prestigieuze keurmerk “Bestemming van Familietoerisme”, dat werd ingevoerd ter erkenning van de Catalaanse toeristische gebieden die overnachtingsplaatsen, zoals de Apartaments Sa Gavina Gaudi en Sa Gavina Medes, en restaurants aanbieden, die voldoen aan de behoefte van families met een uitgebreid recreatie- en entertainmentaanbod.

Het uitgestrekte fijn zandstrand van L’Estartit bevindt zich op een boogscheut van onze Apartaments Sa Gavina Medes en Sa Gavina Gaudí en kreeg de Europese Blauwe Vlag omwille van zijn voorzieningen en services.

Het ondiepe strand van L’Estartit is 5 kilometer lang en ideaal voor families die hun vakantie aan de Costa Brava doorbrengen, mede omwille van het brede scala aan activiteiten en openbare voorzieningen waarover de bezoekers kunnen beschikken.

Het strand ligt op minder dan 5 minuten wandelafstand van de Apartaments Sa Gavina Medes en Sa Gavina Gaudí. U kunt er ook naartoe rijden en uw auto parkeren in de daarvoor bestemde zones op het strand.

Het strand beschikt over douches, wc’s en een Toezichts- en Reddingsdienst en u kunt er genieten van de volgende services: huur van ligstoelen en parasols, kleine bars, huur van waterski, windsurf, surf, kajaks en zeilschool.

De bad- en sportzones zijn afgebakend door boeien met het oog op de veiligheid van de families met kinderen.

Op het uitgestrekte strand van L’Estartit kunt u lange wandelingen maken tot aan de monding van de rivier Ter (La Gola del Ter) dwars door de zone van la Pletera, waar het strand minder druk is en waar huisdieren op het strand worden toegelaten.

Aan de Costa Brava zijn er weinig gemeentes die huisdieren, zoals honden, toelaten op het strand. In L’Estartit bestaat deze mogelijkheid wel en in bepaalde zones kunnen families die in Apartaments Sa Gavina Medes en Sa Gavina Gaudí verblijven van een dagje op het strand genieten in het gezelschap van hun huisdier.

Secured By miniOrange