Nieuws

Oncoswim 2020

Registratie open voor Oncoswim 2020 om geld in te zamelen voor borstkanker – Februari 2020

Op zaterdag 1 februari is de inschrijvingsperiode voor de vijfde editie van l’Oncoswim geopend, de sportieve en solidaire uitdaging georganiseerd door de Fundació Oncolliga Girona en het RadikalSwim, dat bestaat uit zwemmen in teams van vier langs de 30 km die de stranden van l’Estartit en Calella de Palafrugell.

De wedstrijd wordt gehouden op 6 juni en heeft tot doel geld in te zamelen voor de financiering van een door de Universitat van Girona (UdG) gepromoot onderzoeksproject naar triple-negatieve borstkanker. Sinds de eerste editie is er 96.000 euro opgehaald voor dit onderzoek.

Er zijn ook inschrijvingen geopend voor de Milla Solidaria, de meest populaire versie van l’Oncoswim, die bestaat uit het zwemmen van het Via Brava traject van Llafranc naar Calella de Palafrugell (ongeveer 1,6 km).

De inscripties worden gemaakt via het web www.oncoswim.cat. In het geval van l’Oncoswim is het inschrijvingsgeld voor gefedereerde leden 220€ en in het geval van niet-federaliseerde 231€. Daarnaast moet elk team een minimale bijdrage van 500€ als donatie leveren. In het geval van de Solidariteitsmijl bedraagt het inschrijvingsgeld 20€ voor gefedereerde teams en 23€ voor niet-federaliseerde teams.

Als u wilt deelnemen aan dit solidariteitsevenement, aarzel dan niet om u in te schrijven en een accommodatie te reserveren in een van onze fantastische appartementen door op de volgende link te klikken.