Activiteiten

Sport en activiteiten met de hele familie

Voor het strand van L’Estartit (Costa Brava) bevinden zich de Medas Eilanden die uitgeroepen zijn tot Beschermd Natuurreservaat. Deze eilanden zijn bekend als duikparadijs. In L’Estartit zijn er talloze duikcentra zodat heel de familie tijdens de vakantie zijn favoriete sport kan beoefenen, of u nu een expert of een beginnend duiker bent.

De Medas Eilanden kunnen met de hele familie bezocht worden via excursies die georganiseerd worden vanuit de haven van L’Estartit. Er zijn tal van mogelijkheden: cruiseschepen met boten met een glazen bodem om de zeer gevarieerde zeebodem te bewonderen, snorkelexcursies of begeleide kajaktochten.

Alle activiteiten op het water kunnen worden geboekt in de haven van L’Estartit op slechts 15 minuten wandelen langs de Promenade vanaf de Apartaments Sa Gavina Gaudí en Medes.

L’Estartit heeft een outdoor fitness park dat naast de Apartaments Sa Gavina en niet ver van de Apartaments Sa Gavina Medes gelegen is. Het is een park met verschillende toestellen die samen een circuit vormen dat bedacht werd om aan gematigde lichaamsbeweging te doen. Het gaat om een zelfleidend circuit dat dagelijks kan worden gevolgd.

Voor de Apartaments Sa Gavina Gaudí en niet ver van de Apartaments Sa Gavina Medes ligt een leuke speeltuin voor kinderen met schommels en een effen terrein waar onder andere kan worden geschaatst. Kinderen kunnen van het park genieten terwijl de ouders op ze passen op de naburige banken.

Het Gemeentebestuur organiseert in het zomerseizoen gratis pilates- en aerobiclessen op de Plaza Llevantina, op slechts 10 minuten wandelen van de Apartaments Sa Gavina.

Andere sporten die u tijdens uw vakantie in L’Estartit kunt beoefenen zijn: paardrijden, zeilen, golf, vluchten in een ultralicht vliegtuig, enz.

Aan de receptie van de Apartaments Sa Gavina kunnen wij u inlichtingen verstrekken over de verschillende centra en adressen om deze sporten te beoefenen.

Secured By miniOrange