F.A.Q.

SA GAVINA GAUDI-gebouw:

In de slaapkamers zijn er 2 eenpersoonsbedden (voor mensen van elke leeftijd om te slapen), en in de woonkamer en eetkamer is er een tweepersoonsslaapbank voor 2 personen die plaats biedt aan maximaal 2 personen van elke leeftijd.

Zo:

  • 1 slaapkamer appartement *: geschikt voor maximaal 2 personen in de slaapkamer en maximaal 2 personen in een slaapbank, dus een maximum totaal = 4 personen.
  • Appartement met 2 slaapkamers: geschikt voor maximaal 2 personen in elke slaapkamer en maximaal 2 personen op een slaapbank, dus een maximum totaal = 6 personen.
  • Appartement met 3 slaapkamers: geschikt voor maximaal 2 personen in elke slaapkamer en maximaal 2 personen op een slaapbank, dus een maximum totaal = 8 personen.

* In het 1-slaapkamer appartement voor maximaal 2 personen is er geen slaapbank, de bezetting kan niet groter zijn dan 2 personen (kinderen en volwassenen).

AGE BELEID

Baby’s: tot 2 jaar.

Volwassenen: vanaf 2 jaar.

Kinderen ouder dan 2 jaar dienen in de aanwezige bedden of slaapbanken te slapen.

We hebben geen: dubbele of dubbele bedden, opklapbedden of extra bedden.

We hebben reiswiegjes voor kinderen jonger dan 2 jaar, tegen een toeslag, met hun beddengoed.

betalingswijzen zijn aangegeven in elk tarief

In de Annuleringsvoorwaarden worden de termijnen van de kosteloze terugbetaling, de lasten enz. (indien van toepassing) beschreven.

Van 17.00 tot 20.00 uur.

Als u later gaat aankomen, dient u op voorhand contact met ons op te nemen omdat ons kantoor elke dag om 20.00 uur sluit.

Neem contact met ons op om te weten of er een mogelijkheid is om vroeg inchecken of laat uitchecken te boeken en of er een toeslag van toepassing is.

Om 10.00 uur.

Indien u uw verblijf wenst te verlengen dient u uw verzoek bij de receptie in te dienen. De bevestiging ervan hangt af van de beschikbaarheid.

Nee, het aantal personen dat op de beschrijving verschijnt, is het maximaal toegelaten aantal personen. Wij beschikken niet over extra bedden of vouwbedden.

Mogelijk was de huur gereserveerd voor een klant die niet betaald heeft binnen de desbetreffende periode. Daardoor werd de huur geannuleerd en werd ze weer beschikbaar.

Dit zijn de voorwaarden die vervuld moeten worden om de boeking uit te voeren, zoals de vooruitbetaling van een som of per creditcard binnen een bepaalde periode, evenals de aankomst- en vertrekuren, en andere belangrijke details die aanvaard moeten worden om uw boeking te kunnen bevestigen.

Dit zijn voorwaarden die van toepassing zijn ingeval u beslist een reeds bevestigde boeking te annuleren. Het bedrag varieert naargelang de verblijfsdatum. Zie “Annuleringsvoorwaarden”

De berekende huurprijs is voor het hele verblijf en voor de maximumcapaciteit van het appartement volgens uw beschrijving.

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Ja, maximaal 2 dieren per appartement met Kosten: EUR 7 per huisdier und per nacht.

De eigenaars dienen ervoor te zorgen dat hun huisdier de andere gasten niet lastigvalt. Ze dienen altijd aan de leiband te lopen in de gemeenschappelijke zones zoals gangen en ingangen, en de huisregels van de appartementen na te komen. Huisdieren worden niet toegelaten in gemeenschappelijke zones zoals het zwembad.

Bijkomende services die de klant kan selecteren behalve de accommodatie, zoals parkeerplaats, wieg of kinderstoel.

Deze belasting werd in november 2012 ingevoerd door de Regering van Catalonië en belast de overnachting van gasten die ouder zijn van 17 jaar in alle toeristische accommodaties, zoals hotels, campings, cruiseschepen, accommodaties voor toeristisch gebruik, enz. in Catalonië. In ons geval is het een bijdrage per persoon en overnachting van 1,10 euro (btw inbegrepen) die cash betaald moet worden op de dag van aankomst, met een maximumbedrag van 7 nachten per verblijf. De inning van deze Belasting is niet voor ons bestemd, maar wij overhandigen deze aan de Overheid.

De appartementen beschikken over een Amerikaanse keuken die uitgerust is met een  glaskeramische kookplaat, keukengerei, huishoudartikelen en huishoudelijke apparaten, zoals een koelkast, wasmachine, magnetron, koffiezetapparaat en broodrooster.

De slaapkamers van de appartementen hebben 2 eenpersoonsbedden, lakens en handdoeken, inbegrepen in de huurprijs.

Alle appartementen hebben 1 badkamer en 1 terras met tafel en stoelen.

Wij bieden de huur van een appartement aan per nacht of per week, zonder bijkomende services zoals aangeboden worden door andere soorten accommodaties zoals hotels of aparthotels. Wij veranderen wekelijks het beddengoed (lakens en handdoeken).

Er geldt een minimaal aantal nachten om de appartementen te reserveren, naargelang het seizoen (2, 3 of 7 overnachtingen).