Nieuws

Verbena de San Juan in Estartit

Met de komst van de zomer en hoge temperaturen, een jaar voor te bereiden we voor de viering van de traditionele feest van San Juan op 23 juni ‘s nachts. Alle gasten die in de appartementen te huur Sa Gavina Estartit kunnen genieten van een volledige line-up van activiteiten voor twee dagen.

Een weekend van traditie en viering die zal beginnen op vrijdag, 23 op 22 uur met de komst van de beroemde vlam van Canigó, werd aangestoken de traditionele vreugdevuur bij 23 uur op het strand Estartit en zal worden aangevuld met een kasteel vuurwerk.

Dan, in het kader van Ithaka Festival 2017 plaatst de gratis optredens van muzikale groepen Tears of Blood, Itaca Band, Time Joglar en Costa Brava DJ’s nemen.

Zaterdag 24 en ook binnen de Ithaca Festival van Estartit EMD 2017 met een prijs van 15 € binnenkomst, Def met twee concerten werden gehouden, Zoo, Roba Estesa, Sara Hebe, en DJ Chicken.

Voor meer informatie over Ithaka Festival optredens, kunt u de volgende link te raadplegen: http://www.itacacultura.cat/