Activiteiten

Voordelen van het huren van een appartement voor uw vakantie

Begin met het plannen van uw vakantie. Welk type accommodatie is het meest geschikt voor uw familie en hun behoeften … Het is een belangrijke beslissing.

Hier zijn een aantal voordelen gemarkeerd in de verhuur van appartementen bij ons, zoals ervaren door onze gasten voor de afgelopen 30 jaar.

Boven alles, als het gaat om familie vakantie, de huur van een appartement is goedkoper dan andere opties. Besparingen die u kunt maken een langer verblijf.

Het huren van een appartement kunt u meer ruimte vrijheid en comfort dan andere accommodatie. Het eindigt in uw vakantiehuis.

Huisdieren kunnen komen op vakantie met je, want ze zijn van harte welkom in onze appartementen.

Aangezien er een wasmachine in het appartement, en je kunt kinderbedje en kinderstoel huren, uw bagage is lichter. Speciaal wanneer u op vakantie met baby’s en kleine kinderen, is het belangrijk om hun tijdschema te houden. Als je in staat bent om uw eigen eten te koken in uw appartement, bent u niet gebonden aan een maaltijd tafels of geen dieet requierements.

In de buurt van onze appartementen vindt u supermarkten en andere winkels.

Zonder twijfel, vanwege de strategische ligging aan de Costa Brava, L’Estartit is een ideale plek om te verblijven voor uw vakantie, terwijl u een bezoek andere steden en dorpen in het gebied, zonder in te pakken en uit te pakken.