blog

Wandelroute langs de Camino de Ronda (L’Estartit-L’Escala) – Augustus 2019

Wij stellen u een eenvoudige route voor met een zeer goed uitzicht die het dorp l’Estartit met het dorp l’Escala verbindt. Het is een reis van 17,1 km die de “Camí de Ronda” volgt via de GR-92 en Punta Milà.

De route begint in het dorp l’Estartit en gaat omhoog naar “Cap de la Barra”, waar u de “Illes Medes” en de hele kust tot Begur zult zien. Volg vervolgens een rotsachtig pad tot je bij de GR92 komt die je naar l’Escala zal leiden. U passeert Punta Milà, de oude site van een artilleriebatterij, die een fantastisch uitzicht heeft vanaf de ingang van Cala Montgó tot “Cap de Creus”.

Vanaf Punta Milà ga je verder naar Cala Montgó, langs een pad met enkele ingewikkelde stukken, maar met een zeer goed uitzicht. Vanaf dit laatste punt komt u bij l’Escala aan bij de kust, waar u de haven en het strand van Riells oversteekt.

Als u van wandelen houdt, aarzel dan niet om een van onze appartementen te boeken en te genieten van deze spectaculaire route langs de Costa Brava. Door op de volgende link te klikken kunt u uw appartement boeken: https://bit.ly/2JY7mB9

Om alle gegevens van de route te raadplegen, klikt u op de volgende link: https://bit.ly/2M79idq